Winner Kárpittisztító Budapest

 Ülőgarnitúra tisztítás Budapesten és vonzáskörzetében

 

Ülőgarnitúráink a lakásunk, irodánk egyik központi eleme, mondhatni a leginkább szembetűnő bútordarabja. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen állapotban van, legyen az esztétikai vagy higiéniai probléma. winner karpittisztito Budapesten

Kárpitozott bútoraink esztétikai problémáinak javítására (szakadás, kopás, anyaghiba) is lehet megfelelő szakembereket találni, de mi, a Winner kárpittisztító csapata, a higiéniai kérdésre tudunk megoldást találni, ami egyben komoly változást eredményezhet esztétikai területen is.

Egy olyan fontosságú kárpitozott bútordarab, mint egy ülőgarnitúra, egyszerűen egy magára valamit is adó ember otthonában, irodájában nem lehet elhanyagolható állapotban. 

Nagyon fontos megjegyeznünk, amit rengeteg helyen tapasztaltunk, hogy a nem megfelelő tisztítási technikával végzett tisztítás, vagy akár csak a nem megfelelően megválasztott tisztítószer, maradandó károsodást okozhat a szövetben, ami további szakszerű tisztítással sem orvosolható.

Ezért az első számú szabály, hogy ülőgarnitúrájának tisztítását mindenképpen bízza szakemberre, de ne csak azért, mert így fogja kapni a legjobb eredményt, hanem mert hosszútávon jóval kifizetődőbb anyagilag ez a megoldás. 

Ne essen abba a csapdába, hogy a jelen pillanatban spórol x ezer forintot, mert könnyen több tíz vagy több száz ezres lesz a kiadása, a nem megfelelő tisztítási technikának köszönhetően.

Kárpitozott bútorok profi minőségű tisztítása

Cégünk a kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, székek, kanapék, heverők) tisztításának területén végzett, közel 20 éves tapasztalata minden kétséget kizárólag az Önök hasznára lesz.

Minden ránk bízott kárpittisztítási feladatot olyan figyelemmel és precizitással végzünk, mintha csak a saját ülőgarnitúránkat, vagy egyéb kárpitozott bútorunkat tisztítanánk magunk, vagy közeli családtagunk részére. Ezt a gondolkodásmódot sikerült átadnunk, minden olyan kollégánknak aki a csapatunkat erősíti.

Minden ránk bízott tisztítást úgy végezzünk el, mintha azt a legközelebbi családtagunknak, vagy a legjobb barátunknak csinálnánk

Úgy gondolom cégvezetőként, hogy ez az attitűd a siker egyik kulcsa. Mindegy hogy az ember éppen milyen szakterületen van jelen, legyen az kárpit tisztítás vagy bármely egyéb szakterület. Ha egy cégnek nem a megbízói az alfa és omega együtt, akkor hosszútávon biztosan nem lehet sikeres.

Ezért a Winner kárpittisztító célul tűzte ki, hogy nem csak a partnereire fordít kiemelt figyelmet, de még a megválasztott tisztítószerek és a kárpittisztításhoz használt gépek tekintetében is a maximumra törekszünk, próbálunk mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járni, és a folyamatos innovációra helyezni a hangsúlyt. 

agymatracok tisztitasa Budapesten - Winner karpittisztito

Példának okáért, a kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, kivétel nélkül 100%-ig bio tisztítószerek, környezetre, emberre és állatra egyaránt veszélytelenek, sokkal gyorsabban bomlanak le, mint a jelenleg piacon levő tisztítószerek 98%-a. Nem érdekel minket, hogy akár kétszer annyiba kerülnek ezen tisztítószerek, mint egy szintén prémium kategóriás tisztítószer, aminek a lebomlási ideje háromszor annyi, mint az általunk használtnak. Hisszük azt, hogy a minőségi kiegészítőkre, és a minőségi szolgáltatásra helyezett hangsúly megtérül.

 

Nagyon sokan választanak minket kárpitozott bútoraik tisztítására olyan személyek, akiknek környezetében van pollen allergiára hajlamos személy, ugyanis minden tisztításunknál extra atkátlanítást is végzünk. Ennek a dolognak a lényege, hogy például az Ön ülőgarnitúrájának tisztításakor nem csak a kárpitozott felületet tisztítjuk ki, hanem egy speciális bio atkátlanító adalékkal, atkamentesítést is végzünk a kárpitozott felületeken.

 

Ezen szolgáltatásunk minden partnerünk részére ingyenes, ugyanis mi is pontosan tudjuk, hogy milyen sokat jelent egy pollen allergiában szenvedő személynek vagy környezetének, ha az alvás minősége jelentősen javul.

 

Fontos még kiemelnünk, hogy az ülőgarnitúrák, heverők, franciaágyak vagy egyéb kárpitozott felületű bútorok tisztítását, minden esetben kizárólag mélymosásos eljárással végezzük, a legjobb eredmény érdekében. Számos tisztítási eljárást teszteltünk szakterületünkön az elmúlt közel két évtizedben, és nyugodtan állíthatjuk, hogy még mindig a molymosásos tisztítással lehet a legeredményesebb munkát végezni, mivel, nem csak így lesznek az Ön kárpitozott bútorai újra csodálatosak, és régi fényükben ragyogóak, hanem az atkátlanítás tekintetében is szinte 100%-os hatásfokkal tudunk dolgozni ennek az eljárásnak köszönhetően.

 

Bővebb információ az atkamentesítéssel kapcsolatosan: ATKAMENTESÍTÉS

 

Bővebb információ az árainkkal kapcsolatosan: KÁRPITTISZTÍTÁS ÁRAK

 

Rendelje meg szolgáltatásunkat: KÁRPITTISZTÍTÁS MEGRENDELÉSE

ulogarniturak, fotelek, agyak tisztitasa

6+1 érv, hogy miért minket válasszon kárpitozott bútorainak tisztításával kapcsolatban:

 

93% feletti visszatérő ügyfélkör

Közel 20 éves szakmai tapasztalat

Budapest területén díjmentes kiszállás

Prémium kategóriás bio tisztítószerek használata, minden tisztításnál 

Folyamatos innováció a legújabb technikák és kiegészítők tekintetében

Tisztításainkat a jelenleg leghatékonyabb eljárással, mélymosásos tisztítással végezzük

+1 Ingyenes extra atkátlanítás, minden kárpitozott bútor tisztításánál

 

ulogarnitura tisztitas

 

Kárpitozott bútorainkat tisztítását bízza szakemberre, hogy még sokáig otthonának, irodájának központi dísze legyen, és ne kelljen szégyenkeznie miatta. Hiszen mint már feljebb kifejtettük, a nem megfelelően megválasztott tisztítási technika, vagy a nem megfelelő minőségű tisztítószer megválasztása, visszafordíthatatlan károkat okozhat a szövetben. A pár ezer forintos spórolás, könnyen akár százezres mínuszhoz, és rengeteg bosszúsághoz vezethet.

 

BÍZZA PROFIKRA A TISZTÍTÁST

 

WINNER KÁRPITTISZTÍTÓ – Egy nyerő választás